Скріншот з відео

Сили оборони продовжують нищити ворога під Бахмутом: ексклюзивне відео

Українські військові продовжують нищити ворога на найпекельнішому напрямку фронту — Бахмутському. За даними ЗСУ, впродовж останніх дев'яти місяців окупанти втратили там близько 100 тисяч живої сили, але продовжують перекидати туди "гарматне м'ясо".

Редакція TrueUA отримала ексклюзивне відео, як Сили оборони продовжують ліквідовувати особовий склад й техніку росіян під Бахмутом.

На відео для обстрілу захисники використовують мобільну реактивну систему залпового вогню — це ноу-хау українських інженерів. Її унікальність у мобільності та простоті у використанні. Система встановлена просто на платформі пікапа — це дозволяє її швидко транспортувати у потрібну локацію.

Бої за Бахмут

Напередодні у Збройних силах України підтвердили заяву терориста Євгена Пригожина, що з-під Бахмута втекла 72 окрема мотострілецька бригада Збройних сил Росії. Раніше він поскаржився, що російські окупанти залишили "стратегічний плацдарм" й через це загинули близько 500 бойовиків ПВК "Вагнера".

Також наші захисники зазначили, що за дві доби атакувальних дій на південно-західних околицях Бахмута штурмовики третьої ОШБр ліквідували 64 окупанти, ще 87 було поранено. Серед усіх них є і "вагнерівці". Також станом на зараз в полоні перебуває п'ятеро росіян.

Днями в одному із відео, опублікованому Державною прикордонною службою України, прикордонники розповіли, що поля на Бахмутському напрямку всіяні тілами вбитих окупантів. За їхніми словами, росіяни кидають своїх військових — як поранених, так і мертвих — прямо на полі бою. Вони не забирають тіла, а буквально пересуваються по них.

Нагадаємо, нещодавно українські прикордонники у Бахмуті влаштували російським окупантам "запальний вікенд". Тоді було знешкоджено щонайменше 24 рашисти. Прикордонники зауважили, що, попри надскладну ситуацію, українські захисники продовжують на ближніх дистанціях ліквідовувати штурмовиків країни-агресора.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 10.05.2023 10:19