Фото: ДПСУ

Знешкоджено мінімум 24 противника: прикордонники в Бахмуті влаштували "запальний вікенд" окупантам

Українські прикордонники у Бахмуті влаштували російським окупантам "запальний вікенд". Знешкоджено щонайменше 24 рашисти.

Про це повідомила прес-служба Державної прикордонної служби України.

Прикордонники зауважили, що попри надскладну ситуацію, українські захисники продовжують на ближніх дистанціях ліквідовувати штурмовиків країни-агресора.

"Протягом суботи-неділі прикордонники вступали в бій з російськими нападниками тричі. Всі спроби прориву оборони бійці Держприкордонслужби стримали. Вогнем зі стрілецької зброї та мінометів знешкоджено щонайменше 24 противники: 10 окупантів ліквідовано, ще 14  поранено", — йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, заступниця міністра оборони України Ганна Маляр розповіла, що у спробах окупувати Бахмут Донецької області росіяни використовують так звану "сирійську тактику".

Раніше керівник об'єднаного прес-центру сил оборони Таврійського напряму також заявив, що росіяни почали переміщувати танкові бригади в район Авдіївки. За його словами, це свідчить про те, що ворог найближчим часом може використати цю техніку, оскільки останні дві доби ворог штурмував позиції без застосування техніки.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 24.04.2023 21:35