Скріншот з відео

Військові показали, як палять "вагнерівців" під Бахмутом із мобільних РСЗВ: потужне відео

Попри усі намагання ворога перекинути додаткові сили у Бахмут Донецької області та взяти місто до 9 травня, наші захисники гідно не лише тримають оборону, а й атакують позиції ворога. З'явилося нове відео, як бійці 252-го батальйону "Штурм" палять "вагнерівців" під Бахмутом.

Для обстрілу захисники використовують мобільні реактивні системи залпового вогню — це ноу-хау українських інженерів. Їхня унікальність у мобільності та простоті у використанні. На відео, яке записане 8 травня, видно, що системи встановлені просто на платформі пікапа — це дозволяє їх швидко транспортувати у потрібну локацію.

"Бахмут, 8 травня. 12:44. 252-й батальйонний штурм. Увага! Батарея! Залпом!" — каже військовий на відео, після чого стартує пуск з мобільної РСЗВ.

Бої за Бахмут

Українські військові неодноразово зауважували, що бої за Бахмут стали катастрофічними для загарбників з погляду втрат живої сили й техніки. Так, на Бахмутському напрямку ворог втратив близько 100 тисяч живої сили впродовж останніх дев'яти місяців.

Днями в одному із відео, опублікованому Державною прикордонною службою України, прикордонники розповіли, що поля на Бахмутському напрямку всіяні тілами вбитих окупантів. За їхніми словами, росіяни кидають своїх військових — як поранених, так і мертвих — прямо на полі бою. Вони не забирають тіла, а буквально пересуваються по них.

Нагадаємо, нещодавно українські прикордонники у Бахмуті влаштували російським окупантам "запальний вікенд". Тоді було знешкоджено щонайменше 24 рашисти. Прикордонники зауважили, що, попри надскладну ситуацію, українські захисники продовжують на ближніх дистанціях ліквідовувати штурмовиків країни-агресора.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 08.05.2023 19:28