Фото: Дніпропетровська ОВА

Атака по Кривому Рогу: кількість жертв та постраждалих стрімко зростає, серед загиблих — дитина

У Кривому Розі на Дніпропетровщині збільшується кількість жертв та постраждалих внаслідок ракетного удару, який росіяни завдали зранку 31 липня. Станом на 12:10 відомо про понад три десятки поранених та чотирьох загиблих. 

Про це йдеться у повідомленні Державної служби з надзвичайних ситуацій.

"Станом на 12:10 загинули чотири особи та 33 — постраждало. Підрозділами ДСНС врятовано три особи, з них дитина 2013 року народження, евакуйовано 30 осіб", — кажуть рятувальники.

Тим часом голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив, що серед загиблих — десятирічна дівчинка.

"На жаль… Трагічна звістка. Вже четверо загиблих у Кривому Розі… Серед них 10-річна дитина", — написав Сергій Лисак у Telegram.

До пошуково-рятувальних робіт залучено 230 осіб та 57 одиниць техніки.

Ракетний обстріл Кривого Рогу 31 липня: що відомо

31 липня зранку у Кривому Розі пролунали вибухи. Росіяни випустили по місту дві ракети. У Міністерстві внутрішніх справ розповіли, що одна із них влучила у чотириповерхову будівлю навчального закладу, а інша — у багатоповерхівку. На місці працюють відповідні служби, які рятують людей, що опинились під завалами.

У Повітряних силах зазначили, що окупанти, ймовірно, використали для удару по Кривому Розі балістичне озброєння. Водночас наголосили, що тип ракет, якими завдають удари окупанти по території України, можна визначити остаточно лише тоді, коли будуть знайдені уламки. Тоді спеціалісти по двигунах встановлюють тип боєприпасу.

Нагадаємо, президент України Володимир Зеленський відреагував на ранкові удари по мирних містах. Він опублікував відео із наслідками атак рашистів по цивільних обʼєктах.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 31.07.2023 13:08