Бій Ломаченка та Хейні офіційно відбудеться: відомі місце та дата

Офіційно підтвердили титульний бій екс-чемпіона світу в трьох вагових категоріях Василя Ломаченка проти абсолютного чемпіона легкого дивізіону Девіна Хейні. Зустріч відбудеться 20 травня.

Про це повідомляє промоутерська компанія Top Rank Boxing в Twitter. 

Бій відбудеться в Лас-Вегасі на MGM Grand Garden Arena. Поєдинок українця і американця в ролику був представлений партією в шахи.

Василь Ломаченко, який провів 19 боїв, в яких здобув 17 перемог (11 нокаутом) і двічі програв, у своєму останньому поєдинку переміг американця Джемейна Ортіса. Бій відбувся в жовтні минулого року і завершився перемогою українця одноголосним рішенням суддів. ї

Девін Хейні свій останній бій проводив також у жовтні минулого року. Американець у реванші переміг Джорджа Камбососа з Австралії і захистив чемпіонські титули WBC, WBA Super, IBF і WBO в легкій вазі. В активі Хейні 29 перемог у 29 поєдинках у професійному боксі. 15 разів американець перемагав суперників нокаутом. 

Нагадаємо, колишній чемпіон світу Василь Ломаченко внесений до реєстру держзрадників, який веде рух "ЧЕСНО".Підстава для цього – пост боксера в Instagram з проповіддю митрополита Лонгіна, архієрея УПЦ Московського патріархату.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Спорт, 29.03.2023 12:58