Фото: Іnstagram Василя Ломаченка

Боксер Ломаченко за крок від бою за звання абсолютного чемпіона світу

Колишній чемпіон світу з боксу в трьох вагових категоріях Василь Ломаченко проведе бій за звання абсолютного чемпіона світу в легкій вазі. Український боксер та непереможний американець Девін Гейні вже погодили дату та місце поєдинку

Про це повідомляє ESPN.

Бій за чотири чемпіонські пояси WBC, WBA Super, IBF та WBO у легкій вазі відбудеться 20 травня 2023 року в Лас-Вегасі.

"Джерела ESPN повідомляють, що Девін Гейні та Василь Ломаченко перебувають у процесі завершення угоди щодо бою на 20 травня в Лас-Вегасі за звання абсолютного чемпіона світу в легкій вазі", — написав інсайдер і журналіст ESPN Майк Коппінджер у Twitter.

На рахунку 35-річного Ломаченка 17 перемог (11 — нокаутом) і 2 поразки на професійному ринзі. У Девіна Гейні — 29 перемог (15 — нокаутом) у 29 поєдинках на профірингу.

Зараз Ломаченко перебуває у тренувальному таборі в США. У своєму останньому бою, 30 жовтня 2022 року, Ломаченко здолав американця Джемейна Ортіса.

Нагадаємо, колишній чемпіон світу Василь Ломаченко (17-2, 11 КО) внесений до реєстру держзрадників, який веде рух "ЧЕСНО".Підстава для цього – пост боксера в Instagram з проповіддю митрополита Лонгіна, архієрея УПЦ Московського патріархату.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Спорт, 11.03.2023 15:50