Фото: Іnstagram Василя Ломаченка

Ломаченко загримів у новий скандал: сфотографувався з улюбленцем Кадирова (відео)

Колишній чемпіон світу у трьох вагових категоріях, український боксер Василь Ломаченко (17-2, 11 КО) втрапив у новий скандал. У США, де він готується до поєдинку проти володаря титулів WBC, WBA, IBF та WBO у легкій вазі Девіна Хейні, його помітили у компанії російського чемпіона UFC у легкій вазі 32-річного Іслама Махачова.

Момент, на якому український боксер обіймається й позує на камеру з Махачовим, потрапив на задній план відео кореспондентів UFC.

Ломаченко

Це сталося під час турніру Абсолютного бійцівського чемпіонату UFC 285 у Лас-Вегасі, де у головному бою вечора Джон Джонс вже у 1-му раунді переміг Сіріла Гана, ставши новим чемпіоном. Епізод з фото потрапив на відео, опубліковане офіційним каналом UFC.

Що відомо про Іслама Махачова

Боксер є чемпіоном UFC (Абсолютного бійцівського чемпіонату) в легкій вазі (до 70 кг). Він відомий приятельськими стосунками з лідером Чечні Рамзаном Кадировим, з яким регулярно зустрічається.

Кадиров Махачов

Раніше Кадиров захищав Махачова після його останнього поєдинку, в якому він здобув суперечливу перемогу над австралійцем Александером Волкановскі. Улюбленця Кадирова після поєдинку звинуватили у порушенні регламенту після зважування, коли він нібито застосував для відновлення заборонені крапельниці.

Інші скандали з Ломаченком

Зазначимо, що це вже не перший подібний скандал за участі Ломаченка. Раніше український боксер відзначився скандальним відео, що Україна "воює" проти церкви. Так, він опублікував звернення архієрея Української православної церкви Московського патріархату митрополита Лонгіна, у якому він звинувачує Україну, мовляв, країна почала війну проти Бога, проти церкви та проти українського народу.

Сам Ломаченко у підписі під відео додав, що в українців з'явилася можливість показати, наскільки всі вірні Богу.

"Як кажуть, друзі пізнаються в біді, так і сьогодні, справжній православний проявить себе саме в найважчу хвилину для нашої церкви. Нам сьогодні дано чудову нагоду довести, чи гідні ми вічного життя в Царстві Божому!" — відзначав боксер.

Ломаченко

Також раніше боксер публікував дві частини скандального інтерв'ю з Митрополитом Лукою, де той виправдовував війну Росії проти України.

Відомо, що від початку повномасштабного вторгнення Ломаченко вступив у лави ЗСУ, але покинув їх заради бою проти Джеймена Ортіза.

Нагадаємо, у січні Ломаченко потрапив до реєстру держзрадників руху "Чесно" через публікацію в Instagram відео проповіді митрополита Лонгіна, архієрея УПЦ Московського патріархату.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Спорт, 05.03.2023 10:30