Чоловік вбив киянку, виніс тіло в під’їзд і ліг спати

29 ГРУДНЯ 2018 09:10

У Києві спільне розпивання алкоголю між жінкою та її знайомим завершилося вбивством, чоловіка затримали. Зловмисник визнав свою провину та надає покази слідчим.

Начальник Подільського управління поліції Владислав Іщенко розповів, що потерпіла разом зі знайомим вживала алкоголь у квартирі. Під кінець застілля між ними виник конфлікт, у результаті якого чоловік побив жінку. Коли він зрозумів, що знайома мертва, вирішив приховати сліди злочину і виніс її тіло у коридор під’їзду. Після чого вимив підлогу у квартирі та ліг спати, а наступного дня пішов на роботу.

«У ході проведення оперативно-розшукових заходів зловмисника затримали. Це – 38-річний киянин, який працює різноробочим на будівництві. Його затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України», - додав керівник Подільського управління поліції.

Слідчі розпочали кримінальне провадження. Фігурантові оголошено про підозру та вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу. Йому загрожує до п’ятнадцяти років позбавлення волі.

Події, 29.12.2018 09:10