Фото: ілюстративне. Джерело: Pixabay

На Полтавщині п'яний чоловік відлупцював півторамісячного сина, бо хлопчик "заважав йому спати"

Глобинська окружна прокуратура Полтавської області скерувала до суду обвинувальний акт стосовно 26-річного жителя Кременчуцького району. Чоловіка підозрюють у побитті півторамісячного сина.

Як повідомляє прес-служба Полтавської обласної прокуратури, у травні цього року чоловік, перебуваючи вдома у стані алкогольного сп’яніння, двічі вдарив рукою свого півторамісячного сина.

За даними слідства, у такий спосіб чоловік намагався заспокоїти немовля, яке плакало та заважало йому спати. Згідно з висновком комісійної судово-медичної експертизи, дитина отримала тяжкі тілесні ушкодження.

Правоохоронці інкримінують чоловікові спричинення умисного тяжкого тілесного ушкодження, небезпечного для життя в момент заподіяння (ч. 1 ст. 121 КК України). За цей злочин йому загрожує позбавлення волі терміном від п'яти до восьми років.

Раніше, а саме у липні, на Одещині правоохоронці затримали зловмисника, який вбив чоловіка за те, що той зробив йому зауваження. Правоохоронці встановили, що напередодні ввечері 41-річний потерпілий, стоячи в черзі на касі в одному з місцевих супермаркетів, заступився за продавчиню, з якою сварився нетверезий покупець. Неадекватний громадянин перемкнув увагу на чоловіка, коли вони вийшли на вулицю, де нетверезий чоловік вдарив незнайомця кулаком в обличчя, від чого потерпілий упав і вдарився головою об асфальт. Підозрюваний з місця злочину втік. 

Втім, поліцейські за лічені години встановили особу фігуранта та затримали його в Одесі, де він проживав. Ним виявився 26-річний містянин, який їздив на роботу у село, в якому побив чоловіка. За скоєне підозрюваному загрожує до 10 років позбавлення волі.

Нагадаємо, раніше в Одеській області суд виніс вирок 45-річному жителю Подільського району, який вбив свого односельця. Злочинець проведе за ґратами дев'ять років.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 12.09.2024 11:20