Скріншот з відео

"Наша Файта": вийшов перший тизер українського мультфільму для дорослих від творців "Мавки"

Українська анімаційна студія Animagrad, яка випустила успішну анімаційну роботу "Мавка. Лісова пісня", спільно зі студією "Наша Файта" представили тизер довгоочікуваного мультфільму для дорослих. Прем’єра стрічки запланована на 2025 рік.

Відповідний ролик представив дистриб'ютор FILM.UA на YouTube-каналі.

Креативним продюсером фільму "Наша Файта" є режисер фільмів "Мої думки тихі" та "Люксембург Люксембург" Антоніо Лукіч. Авторами виступили Михайло Крапенко, Павло Мандзич, Іван Бонь та Ервін Німець. Режисер — Костянтин Федоров за художнього керівництва Кріса Коскінена.

"Чи можливо було уявити собі перший український 2D мультфільм для дорослих? Але ось він — перший тизер майбутнього мультфільму — "Наша Файта", в якому є все — дружба, зрада, любов, війна і навіть ангел смерті — чорний кіт Мікі", — розповіли на сторінці FILM.UA у Facebook.

Історія сюжету

В основі сюжету майбутнього мультфільму — історія 30-річного невдахи Сергія Пунько, який через помилку ангела смерті — кота Мікі — потрапляє на небеса. Вищі сили готові подарувати герою другий шанс, але, щоб повернутись до життя, він повинен знайти бодай одну людину, якій він не байдужий. Пошуки приводять Сергія на фронт, у підрозділ "Чопські пірати", тут і заварюється казанок, у якому намішується зрада, дружба, любов, війна і колорит Закарпаття.

Наразі фільм знаходиться у розробці у партнерстві з німецькою анімаційною студією Telescop, проте незабаром він з'явиться на екранах усіх кінотеатрів країни.

Нагадаємо, 9 вересня Український Оскарівський комітет обрав фільм, який представлятиме нашу країну на премії Американської кіноакадемії "Оскар" у 2025 році. 

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Lifestyle, 17.09.2024 17:28