Фото: childdevelop

Чим зайняти малечу на вихідних: 5 топових мультфільмів

Цікаві та веселі мультики полюбляють дивитися не лише діти, а й дорослі. Проте важливо обрати той контент, який буде не тільки розважати, але й навчати.

TruеUA підготував добірку мультфільмів, які будуть цікаві глядачам будь-якого віку і які точно захочеться подивитися ще раз.

"Мавка. Лісова пісня"

Рік: 2023

Стародавній чарівний ліс ніколи не пускав людей у ​​свої таємничі глибини. Люди з сусіднього села трималися від нього якомога далі — думали, що він небезпечний, бо там живуть загадкові лісові істоти. І раптом сталося диво: Мавка — душа лісу і його берегиня, — і Лукаш, сільський музикант, покохали одне одного.

"Микита Кожум'яка"

Рік: 2013

Колись Кирило Кожум'яка переміг страшного змія. Його син, 12-річний Микита, про такий подвиг може тільки мріяти. На жаль, хлопчик не успадкував від батька ні його комплекції, ні сили, але хоробрості та цілеспрямованості юнакові вистачить, щоб урятувати свою землю від нової біди. Микита вирушає у таємничий ліс. І хоча на початку шляху єдиним його помічником та другом було теля Чубик, на кінець подорожі в нього з'явилося багато вірних друзів.

"Стихії"

Рік: 2023

У центрі історії — Ембер, запальна героїня, і Вейд, врівноважений герой із земного району. Попри відмінності їхніх характерів, вони починають зближуватися і стають найкращими друзями. Герої намагаються розв'язувати якусь проблему, пов'язану із тією чи іншою стихією. Ембер і Вейд разом зі своїми друзями борються з монстрами та іншими перешкодами, використовуючи свої сильні сторони та здібності. Комічні ситуації виникають через різницю у характерах героїв. Ембер, яка є схильною до різких рішень, часто втягує своїх друзів у абсурдні пригоди, а Вейд — завжди зберігає свою холоднокровність і терпіння, намагаючись вирішити всі конфлікти мирним шляхом.

"10 життя"

Рік: 2024

Беккет (Мо Гілліган) був маленьким беззахисним кошеням, коли ледь не загинув. Його врятувала Роуз (Сімон Ешлі) та забрала жити до себе. Відтоді Беккет став геть іншим — сміливішим, впевненішим у собі та, звісно, огряднішим. Незмінними лишилися лише його впізнавані різноколірні очі. Кіт був впевнений у тому, що вся увага та любов Роуз належить лише йому. Тож коли дівчина почала дбати не лише про нього, Беккет зробив дещо необачне. Як результат він витратив відведені йому дев'ять життів. Щоб повернутися до улюбленої хазяйки, він знову потрапить на Землю, але це буде зовсім не те життя, до якого він звик.

"Ґарфілд у кіно"

Рік: 2024

Ґарфілд — цинічний та лінивий рудий кіт, який любить смачно поїсти, зокрема лазанью. Він проживає в затишному приміському будинку разом зі своїм послужливим господарем Джоном Арбаклом і енергійним псом на прізвисько Оді. Життя кота перевертається з ніг на голову, коли одного разу йому доводиться зустрітися з рідним батьком Віком, який у дитинстві кинув його напризволяще. Попри сильну образу, Ґарфілд поєднує зусилля з батьком, щоб виплутатися з неприємностей, які їм приготувала злісна перська кішка Джинкс.

Нагадаємо, TruеUA раніше публікував добірку фільмів від всесвітньо відомих та українських режисерів, які заполонили кінотеатри та зібрали приголомшливі суми.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Lifestyle, 09.08.2024 18:00