Фото: ДСНС

Росіяни обстріляли навчальний заклад на Харківщині: виникли дві пожежі (фото)

Близько опівночі вівторка, 27 лютого, російські загарбники вдарили ударними безпілотниками по навчальному закладу в селі Довжик Богодухівського району на Харківщині.

Про це повідомляє ДСНС України у Telegram-каналі.

"Удари спричинили руйнації в триповерховій будівлі навчального закладу. Виникло два осередки пожеж на загальній площі 200 м2. Пожежу було ліквідовано, постраждалих немає", йдеться у повідомленні.

Своєю чергою, очільник Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов зазначив, що минулої доби артилерійських та мінометних ударів противника зазнали понад 15 населених пунктів Харківщини.

У селі Курилівка Куп’янського району сталося влучання в цивільне фермерське господарство. Внаслідок обстрілу горіло ангарне приміщення, обійшлося без постраждалих.

Також близько опівночі в місті Дергачі Харківського району ворог влучив у відкриту територію. Внаслідок обстрілу горіла трава. Жертв та постраждалих немає.

Нагадаємо, 20 лютого війська країни-агресорки у Харківській області з дрона обстріляли цивільну автівку, у якій на той момент перебувало троє людей працівників місцевої ферми. В результаті обстрілу 38-річний цивільний водій та 50-річний цивільний чоловік загинули на місці, а 48-річна дружина пасажира ушпиталена до медзакладу.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 27.02.2024 11:31