Фото: Getty Images / Global Images Ukraine

Росіяни вночі атакували дронами і ракетами: де зафіксовано падіння уламків

У ніч на вівторок, 27 лютого, ворожа армія атакувала територію України ракетами та ударними безпілотниками, більшу частину з яких Повітряні сили знищили у небі. Уламки одного зі збитих БпЛА пошкодили електролінію в Лубенському районі на Полтавщині, що призвело до знеструмлення понад двохсот побутових та юридичних споживачів.

Про це повідомив очільник Полтавської обласної військової адміністрації Філіп Пронін у Telegram-каналі. 

"Без світла залишилися 208 побутових та чотири юридичних споживачі. Нині фахівці в посиленому режимі працюють над відновленням електропостачання",  зауважив очільник Полтавської обласної військової адміністрації Філіп Пронін у Telegram-каналі.

Додамо, що, за інформацією Повітряних сил Збройних сил України, цієї ночі противник атакував територію України балістичними ракетами "Іскандер-М"/KN-23 із Воронезької області, чотирма керованими авіаційними ракетами Х-59, однією протирадіолокаційною Х-31П із ТОТ Херсонської Донецької області та тринадцятьма ударними безпілотниками типу "Шахед"  райони пусків Приморсько-Ахтарськ, Курська область Росії.

"В результаті бойової роботи протиповітряною обороною знищено дві керовані авіаційні ракети Х-59 та одинадцять "шахедів" у межах Харківської, Сумської, Дніпропетровської, Хмельницької та Кіровоградської областей", повідомляють Повітряні сили ЗСУ у своєму Telegram-каналі. повітряні сили інфографіка 27 лютого

Інфографіка: Повітряні сили ЗСУ

Нагадаємо, у Київській області у ніч на неділю, 25 лютого, працювали Сили протиповітряної оборони по ворожих безпілотниках. До регіону вони залетіли з Черкащини.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 27.02.2024 10:54