Фото: Getty Images / Global Images Ukraine

На Київщині працювала ППО по російських "шахедах"

У Київській області у ніч на неділю, 25 лютого, працювали Сили протиповітряної оборони по ворожих безпілотниках. До регіону вони залетіли з Черкащини.

Про це повідомляла Київська обласна військова адміністрація у Telegram. на Telegram Київської ОВА.

"Зафіксовано рух ворожих БпЛА. У регіоні працюють сили ППО. Не фотографуйте та не знімайте роботу наших захисників", — йдеться у повідомленні Київської ОВА від 05:29.

Громадян закликали не нехтувати правилами безпеки й залишатися в укриттях до закінчення повітряної тривоги.

Як відомо, рашисти атакували територію України "шахедами" вночі 25 лютого одразу з кількох напрямків. У Повітряних силах ЗСУ повідомляли, що кілька груп дронів залетіли у повітряний простір України з території тимчасово окупованих регіонів. Повітряна тривога була оголошена у низці центральних, північних та південних областей.

За даними Повітряних сил, протягом 730 днів повітряних атак ворога українські військові знищили 4 844 ударні дрони.

Нагадаємо, напередодні ворожий "шахед" влучив по житловому будинку в Одесі. Постраждали троє жінок, у них важкий стан. Тіло одного чоловіка виявили під завалами.

Також у ніч на 23 лютого російські окупанти завдали удару дроном-камікадзе по багатоповерхівці у Дніпрі. Внаслідок обстрілу зруйновано два останні поверхи будинку. Повідомлялося про двох загиблих.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 25.02.2024 05:50