Фото ілюстративне. Джерело: Telegram-канал Сергія Лисака

Зросла кількість жертв унаслідок удару дрона по багатоповерхівці у Дніпрі

У ніч на п’ятницю, 23 лютого, російські окупанти завдали удару дроном-камікадзе по багатоповерхівці у Дніпрі. Внаслідок обстрілу зруйновано два останні поверхи будинку. Відомо вже про двох загиблих.

Про це повідомив голова Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак.

"Ще одна жертва ворожої атаки на Дніпро. Між восьмим і дев’ятим поверхами знайшли тіло жінки. Загалом трагічна ніч забрала життя двох людей. Бракує слів...", — написав він у своїх соціальних мережах.

Дістатися до тіла надзвичайники впродовж певного часу не мали можливості. Для цього потрібно було демонтувати перекриття.

Раніше Сергій Лисак розповідав, що з-під завалів розбитого дроном будинку в Дніпрі дістали тіло чоловіка.

"Цієї ночі його вбили росіяни, коли він просто відпочивав у своїй квартирі", — зазначав він.

Лисак висловив співчуття близьким загиблого. При цьому, за словами голови Дніпропетровської обласної військової адміністрації, пошуки жінки, яка, ймовірно, перебувала вдома під час удару, тривали. Зараз її тіло вже знайшли.

Як відомо, в ніч на п’ятницю, 23 лютого, російські окупанти вкотре атакували Україну за допомогою дронів-камікадзе "Шахед". Один із безпілотників ударив по багатоповерхівці в Амур-Нижньодніпровському районі Дніпра, внаслідок чого зруйновано верхні поверхи.

Нагадаємо, в першій половині дня сьогодні міський голова Дніпра Борис Філатов зазначав, що у Дніпрі триває рятувальна операція після нічної атаки "шахедів" на багатоповерхівку. На той момент доля двох людей залишалася не відома.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 23.02.2024 19:24