Фото: Telegram-канал Бориса Філатова

Доля двох людей досі невідома: мер Дніпра Філатов показав наслідки удару по багатоповерхівці

У Дніпрі триває рятувальна операція після нічної атаки "шахедів" на багатоповерхівку. Наразі доля двох людей і досі не відома.

Про це повідомив міський голова Дніпра Борис Філатов.

За його словами, на місці влучання продовжують працювати всі комунальні служби — зокрема тепловики, міськводоканал, газовики, адже в пошкодженій багатоповерхівці від ночі відʼєднано комунікації. 

"Щодо ситуації на місці чергового російського удару по цивільній інфраструктурі Дніпра. У житловому будинку на лівому березі триває розбір завалів. Доля двох людей, одному з яких 96 років, досі невідома", — зазначив Філатов.

Посадовець наголосив, що наразі вирішується питання із відселення людей. Під переселення підпадають мешканці одного під'їзду та половини другого.

"Але ще потрібен час для висновків фахівців, що правильніше буде для решти будинку. Також нагадую, що за отриманням матеріальної допомоги всі постраждалі можуть звернутися до АНД райадміністрації. Слідкуйте за новинами та звертайтесь до фахівців на місці трагедії", — додав мер Дніпра.

Нагадаємо, вночі 23 лютого війська країни-агресорки атакували територію України 31 ударним безпілотником типу "Шахед", трьома зенітними керованими ракетами С-300, протирадіолокаційною ракетою Х-31П та двома крилатими ракетами Х-22. Влучання були зафіксовані у Дніпрі та Одесі. 

Зокрема, в Одесі один з безпілотників впав на цивільне підприємство в прибережній зоні міста. Внаслідок влучання спалахнула пожежа. З пошкодженої будівлі вдалось визволити охоронницю, вона не постраждала. Внаслідок обстрілу загинули троє людей.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 23.02.2024 11:56