Фото ілюстративне. Джерело: ДСНС

Рашисти атакували дронами житловий будинок в Одесі: троє людей у важкому стані

У п’ятницю, 23 лютого, ввечері російські окупанти вдарили дроном по житловому будинку в Одесі. Двоє людей постраждали, вони у важкому стані.

Про це повідомив голова Одеської обласної військової адміністрації Олег Кіпер.

"Ворог другу ніч поспіль атакує Одещину ударними безпілотниками. Внаслідок ворожого обстрілу виникло руйнування із загорянням житлового будинку в Одесі", — зазначив він.

За словами очільника Одеської обласної військової адміністрації наразі відомо про двох постраждалих.

"Поранені у важкому стані доставлені до лікарні", — наголосив Олег Кіпер.

Він також додав, що на місці події працюють всі відповідні служби. Тривають пошукові роботи та гасіння пожежі, під завалами можуть перебувати люди.

Згодом Олег Кіпер уточнив, що ще одну постраждалу вдалося дістати з-під завалів.

"Жінку у важкому стані везуть у лікарню. Вона пробула під завалами близько двох годин. Пошукова операція триває", — зазначив він.

Нагадаємо, що кількість постраждалих і загиблих внаслідок учорашнього російського обстрілу Одеси збільшилася сьогодні зранку. Один із безпілотників впав на цивільне підприємство в прибережній зоні міста. Внаслідок влучання спалахнула пожежа. З пошкодженої будівлі вдалось визволити охоронницю, вона не постраждала.

Спочатку повідомлялося, що під час ліквідації пожежі рятувальники виявили тіло одного загиблого. Проте згодом голова Одеської ОВА Олег Кіпер повідомив, що під завалами виявила тіла ще двох загиблих осіб. Тож загалом загинули троє людей. Станом на 06:00 рятувальники припинили рятувальну операцію.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 23.02.2024 22:55