Удар "шахеда" по багатоповерхівці у Дніпрі. Фото: Telegram-канал Сергія Лисака

Нічний обстріл Одеси та Дніпра: збільшилася кількість жертв та постраждалих

Кількість постраждалих та загиблих внаслідок російських обстрілів Одеси та Дніпра збільшилася. У Дніпрі і досі триває рятувальна операція.

Зокрема, в Одесі один з безпілотників впав на цивільне підприємство в прибережній зоні міста. Внаслідок влучання спалахнула пожежа. З пошкодженої будівлі вдалось визволити охоронницю, вона не постраждала.

Спочатку повідомлялося, що під час ліквідації пожежі рятувальники виявили тіло одного загиблого. Проте згодом, голова Одеської ОВА Олег Кіпер повідомив, що під завалами було виявлено тіла ще двох загиблих осіб. Відтак, загалом загинули троє людей. Станом на 06:00 рятувальники припинили рятувальну операція. Проводиться розбір завалів.

Водночас у Дніпрі ворожі дрони поцілили у багатоповерхівку. Спочатку зазначалося, що постраждали щонайменше чотири людини. Згодом очільник Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив, що кількість травмованих і постраждалих збільшилася до восьми людей.

"На зараз відомо про вісьмох травмованих у дніпровській багатоповерхівці. З них семеро — госпіталізовані", — розповів він.

За словами посадовця, станом на 06:10 рятувальна операція продовжувалася, адже під завалами і досі можуть бути люди. 

"У потрощеній багатоповерхівці рятувальники розбирають завали. Там досі шукають людей. На місці працюють всі служби. Роблять максимум, аби допомогти. Кілька квартир вщент зруйновані", — наголосив Лисак.

Нагадаємо, що 22 лютого ввечері в деяких регіонах України оголошено повітряну тривогу. Російські окупанти з 21:00 з Півдня запустили безпілотники типу "Шахед". Загроза стосувалася багатьох областей України.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 23.02.2024 07:10