У Києві власник квартири вистрелив в голову квартиранту

03 СІЧНЯ 2019 06:50

Власник квартири напідпитку вирішив завітати до родичів, які орендували його помешкання, та обговорити питання щодо оплати помешкання. При цьому прихопив із собою пневматичний пістолет, із якого у ході з’ясування відносин вистрелив в обличчя опоненту. Патрульні затримали зловмисника на місці події, а слідчі розпочали кримінальне провадження.

Як розповів начальник Дніпровського управління поліції Олександр Кузьмін, першими на виклик прибули патрульні та затримали чоловіка, на якого вказали свідки інциденту:

«Подружжя орендувало квартиру у родича, який напідпитку прийшов з’ясувати питання щодо оплати. Розмови не вийшло, тож власник помешкання дістав пневматичний пістолет і вистрелив в обличчя опоненту. У цей час із роботи повернулася дружина потерпілого, яка намагалася захистити чоловіка, а у результаті теж отримала непроникаючі поранення голови».

56-річного дебошира затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. З місця події експерти вилучили пістолет іноземного виробництва калібру 4,5 мм.

«Подію кваліфікували як умисне тяжке тілесне ушкодження. Вирішується питання щодо обрання затриманому міри запобіжного заходу. Йому загрожує до восьми років позбавлення волі», - додав Олександр Кузьмін.

Події, 03.01.2019 06:50