У Києві знайшли мертвого юнак, який через сварку пішов з дому

10 СІЧНЯ 2019 11:35

У Києві поліцейські встановлюють обставини смерті неповнолітнього, який за два дні до трагічного випадку посварився з батьками та пішов з дому. А, січня, його тіло без ознак життя знайшли в центральній частині столиці.

На сайті Нацполіції зазначається, що подія трапилась опівдні у Шевченківському районі на вулиці Велика Житомирська. Тіло підлітка із травмами характерними для падіння з висоти виявили перехожі.

За адресою негайно прибули екіпажі патрульних поліцейських, слідчо-оперативна група Головного та територіального управління поліції, а також співробітники ювенальної превенції. На місці події правоохоронці встановили особу загиблого. Ним виявився 15-річний киянин, якого, за заявою родичів, правоохоронці шукали, як безвісно зниклого.

Також поліцейські з'ясували, що юнак посварився з батьками та пішов з дому. Після цього він заселився у будівлі, біля якої на вулиці його сьогодні знайшли.

На даний час правоохоронці встановлюють всі причини та обставини вказаного інциденту. У свою чергу, слідчі Шевченківського УП ГУНП у м. Києві попередньо кваліфікують дану подію, як самогубство.

Події, 10.01.2019 11:35