Фото: ілюстративне. Джерело: "Вікіпедія"

Удар по складу зброї на Брянщині: Генштаб розкрив подробиці

Вночі 9 жовтня Сили оборони України уразили військовий арсенал російських окупантів у Брянській області. Результати бойової роботи уточнюються. 

Про це повідомив Генеральний штаб Збройних сил України.

"Сьогодні вночі підрозділи Сил безпілотних систем Збройних Сил України у взаємодії з іншими складовими Сил оборони завдали вогневого ураження по 67-му арсеналу Головного ракетно-артилерійського управління міністерства оборони російської федерації, що в Брянській області", — йдеться у повідомленні.

На території складу зберігалися боєприпаси до ракетно-артилерійського озброєння, зокрема й ті, що надійшли з КНДР, а також керовані авіаційні бомби. Значна частина з них розміщувалася просто неба.

Внаслідок атаки  зафіксовано вибухи на території об’єкта. Відомо про перекриття місцевою владою дороги в районі арсеналу. 

"Ураження подібних арсеналів створює серйозні логістичні проблеми для російської армії, що суттєво знижує наступальний потенціал окупантів на загрозливих напрямках", — наголосили у Генштабі.

Нагадаємо, вночі 9 жовтня у Брянській області та Краснодарському країни Росії було не спокійно. Місцеві скаржилися на вибухи та атаку безпілотників. Зокрема, губернатор Брянської області Олександр Богомаз заявив, що регіон атакували дрони. За його словами, сили протиповітряної оборони начебто знищили 12 безпілотних літальних апарати над областю.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 09.10.2024 12:45