Фото: ілюстративне. Джерело: соцмережі

У двох регіонах РФ цієї ночі лунали вибухи: росіяни скаржаться на атаку дронів

Вночі 9 жовтня у Брянській області та Краснодарському країни Росії було не спокійно. Місцеві скаржаться на вибухи та атаку безпілотників.

За даними місцевих Telegram-каналів, у російському Карачеві Брянської області, ймовірно, сталася "бавовна" на склад боєприпасів Головного ракетно-артилерійського управління Міноборони РФ. Як повідомили пропагандисти, згідно із супутниками знімками за 2021 рік, частина боєприпасів цьому складі загальною площею близько 3,5 квадратних кілометрів зберігалася просто неба.

Водночас губернатор Брянської області Олександр Богомаз заявив, що регіон атакували дрони. За його словами, сили протиповітряної оборони начебто знищили 12 безпілотних літальних апарати над областю. Посадовець запевняє, що ніхто з місцевих внаслідок атаки не постраждав. Натомість у мережі оприлюднили відео "бавовни" на складі БК.

Крім того, вибухи цієї ночі лунали і у Краснодарському краї РФ. Там, за даними губернатора Веніаміна Кондратьєва, безпілотники атакували Щербинівський район.

"У селі Шабельське внаслідок падіння уламків БпЛА у приватному домоволодінні вибило шибки, пошкоджено газову трубу. З метою безпеки газ перекрили, загоряння загасили, постраждалих немає", — наголосив чиновник

Він додав, що на місці триває робота спеціальних та екстрених служб.

Нагадаємо, раніше у Волгоградській області Російської Федерації сталася "бавовна". Був атакований склад зі зброєю, де, імовірно, окупанти могли зберігати іранські балістичні ракети.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Світ, 09.10.2024 07:13