В Одесі маршрутка з пасажирами потрапила в аварію: у водія стався інсульт за кермом

В Одесі на проспекті Небесної Сотні у водія маршрутки стався інсульт за кермом. Транспортний засіб з пасажирами виїхав на смугу зустрічного руху і зіткнувся з двома автомобілями. 

Про це повідомляє прес-служба патрульної поліції Одеської області.

Неподалік місця аварії проїжджали патрульні. Вони підбігли до транспортного засобу, який маневрував і продовжував рух. На ходу поліцейські застрибнули до салону.

"В цей час одна з пасажирок затискала гальма, тоді як водій несвідомо продовжував керувати автомобілем. Правоохоронці заглушили  двигун і викликали швидку допомогу", — йдеться в повідомленні.

У поліції зазначають, що внаслідок інсульту обличчя водія оніміло та були проблеми з вимовою. Втім чоловік залишався при тямі, але не усвідомлював своїх дій. До приїзду медиків інспектори контролювали стан водія, які надалі керманича ушпиталили.

Нагадаємо, у суботу, 15 липня, на трасі Одеса — Рені сталася дорожньо-транспортна пригода за участі вантажівки та позашляховика. Внаслідок аварії, між селами Підгірне та Карналіївка, загинули одразу четверо людей, зокрема дитина, ще одна людина отримала травми.
 
Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими
Події, 16.07.2023 10:43