Фото: Національна поліція

Автівку зім'яло вщент: на Одещині у моторошній ДТП загинули троє дорослих й дитина

У суботу, 15 липня, на трасі Одеса — Рені, між селами Підгірне та Карналіївка, сталася дорожньо-транспортна пригода за участі вантажівки та позашляховика. Внаслідок аварії загинули одразу четверо людей, зокрема дитина, ще одна людина отримала травми.

Про це повідомляє прес-служба поліції Одеської області.

"Унаслідок ДТП водій позашляховика та троє його пасажирів, серед яких — одна дитина, загинули. Водій вантажівки отримав тілесні ушкодження різного ступеня тяжкості. Чоловік залишився на місці події, його перевірили на стан сп’яніння, він — тверезий", — йдеться в повідомленні.

ДТП в Одеській області 15 липня

Фото: Національна поліція

Попередньо поліцейські встановили, що зіткнення позашляховика з вантажним автомобілем сталося, коли в останнього лопнуло колесо, і він виїхав на смугу зустрічного руху.

в Одеській області сталася ДТП

Фото: Національна поліція

Нагадаємо, 12 липня сталася дорожньо-транспортна пригода у Чернігівській області. На залізничному переїзді зіткнулися електропотяг та легковий автомобіль. В авто перебувала сім'я: 32-річний водій, його 29-річна дружина та дві їхні доньки. Батьки та восьмирічна дівчинка загинули на місці події, трирічну дитину ще намагались врятувати у медзакладі, однак наступного дня вона померла.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 16.07.2023 02:43