Фото: соцмережі

Бій Усика та Ф'юрі знову перенесли: коли відбудеться поєдинок

Боксерський бій чемпіона в суперважкій вазі за версіями WBO, WBA, IBF і IBO Олександра Усика проти володаря титулу WBC Тайсона Ф'юрі перенесено. Поєдинок повинен відбутися на початку 2024 року.

Про це в ефірі iFL TV повідомив промоутер Усика Олександр Красюк.

Володар поясів WBA, WBO, IBO та IBF у надважкій вазі Олександр Усик (21−0, 14 КО) проведе поєдинок із чемпіоном WBC у надважкій вазі Тайсоном Ф'юрі (33−0−1, 24 KO). Об'єднаний чемпіонський бій відбудеться у Саудівській Аравії в Ріяді. На кону будуть усі чотири чемпіонські пояси: WBA, WBO та IBF, якими володіє українець, а також WBC британця.

Зазначається, що Усик наполягав на проведенні бою з Ф'юрі в грудні 2023-го, але все ж сторони погодили нову дату. 

"Ми очікували, що бій відбудеться 23 грудня. Такою була наша домовленість, яку підписали обидві сторони. Але ми вже деякий час займаємося боксом і всі знаємо, що якщо боєць не готовий і не бажає виходити на ринг, його не можна змусити. Він ніколи цього не зробить, але весь світ чекає великого бою. Тому ми повинні бути гнучкими", — заявив Красюк.

Тепер сторони домовилися, що боксери битимуться на початку 2024 року. 

"Думаю, наступного тижня щось буде оголошено. Тому раніше наступного тижня нічого конкретного не буду казати", — додав Красюк.

 

Нагадаємо, у столиці Саудівської Аравії Ер-Ріяді у ніч на 29 жовтня відбувся боксерський поєдинок між володарем поясу WBC у суперважкій вазі Тайсоном Ф’юрі та колишнім чемпіоном UFC Френсісом Нганну. Ф'юрі здобув перемогу.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Спорт, 05.11.2023 15:59