Фото: Instagram Олександра Усика

Боксер Усик викликав на бій путінолюба Макгрегора: заява українського боксера

Чемпіон WBA, WBO, IBO та IBF у надважкій вазі Олександр Усик (20-0, 13 КО) викликав на бій колишнього чемпіона UFC Конора Макгрегора. Раніше він "співав оди" російському диктатору Володимиру Путіну.

Про це українець Усик сказав у Лондоні під час брифінгу присвяченому наступному бою з Даніелем Дюбуа. Так український боксер відреагував на бій боксера Тайсона Ф'юрі та бійця UFC Френсіса Нганни.

"Я бачив, що Макгрегор набрав зараз нормально ваги. Гей, Коноре, давай завалимо з тобою бійку на "Уемблі", — сказав Усик. 

Цікаво, що раніше Макгрегор поділився знімком із президента РФ Володимиром Путіним в Instagram і написав, що для нього було честю перебувати в одній компанії з ним. Згодом він ще декілька разів висловлював захоплення диктатором.

Нагадаємо, що Олександр Усик проведе бій із Даніелем Дюбуа 26 серпня у польському ВроцлавіВарто відзначити, що у разі успішного захисту поясу WBA Усик розраховує побитися з Тайсоном Ф'юрі (33-0-1, 24 КО) за звання абсолютного чемпіона світу у надважкій вазі.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Спорт, 14.07.2023 12:21