Фото: uainfo.org

Бояться контрнаступу ЗСУ: росіяни переходять до оборони на одному з напрямків

В очікуванні контрнаступу Збройних сил України російські загарбники переходять до оборони на Сватівському напрямку.

Про це повідомив командир роти ударних безпілотних авіаційних комплексів "Ахіллес" 92-ї окремої механізованої бригади Юрій Федоренко, передає "Еспресо".

"Ситуація трішки змінилася. Якщо говорити про Сватівський напрямок, то противник по більшій частині лінії фронту переходить в оборону. Росіяни в очікуванні нашого контрнаступу. Проте вони не полишають надії покращити свої позиції та положення. Саме тому ворог продовжує працювати ударно-штурмовими групами на Сватівському напрямку. Така сама ситуація і біля міста Кремінна", — розповів він.

Військовий зауважив, що ворог кидає усі сили, аби захопити Бахмут до 9 травня, як цього хоче Кремль.

Нагадаємо, раніше командувач Східного угруповання військ Олександр Сирський заявляв, що на Бахмутському напрямку продовжуються інтенсивні бойові дії. На деяких ділянках ЗСУ пішли в контрнаступ і змусили ворога залишити позиції.

Крім того, нещодавно українські прикордонники у Бахмуті влаштували російським окупантам "запальний вікенд". Тоді було знешкоджено щонайменше 24 рашисти. Прикордонники зауважили, що попри надскладну ситуацію, українські захисники продовжують на ближніх дистанціях ліквідовувати штурмовиків країни-агресора.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 02.05.2023 11:40