Франко-українська торгово-промислова палата разом із Яною Степаненко презентує першу колекцію NFT в підтримку України

02 ТРАВНЯ 2024 12:25

Франко-українська торгово-промислова палата (CCIFU) з радістю оголошує про запуск першої колекції невзаємозамінних токенів (NFT) під назвою CCIFU 4 UA. Цей унікальний проект покликаний не лише продемонструвати інноваційний дух CCIFU, але й надати суттєву допомогу країні у цей складний час. Основна місія проекту — допомогти Україні. Прибуток, отриманий від продажу NFT, буде перераховано національному реабілітаційному центру Unbroken, який надає комплексну медичну допомогу дорослим та дітям, постраждалим від війни. У планах Палати для початку зібрати 50 000 євро.

Амбассадором колекції стала 12-річна Яна Степаненко, яка втратила обидві ноги під час ракетного удару по вокзалу у Краматорську. Мужня дівчинка пробігла 5 км на протезах під час Бостонського марафону, щоб зібрати гроші на протез українському військовому. Сьогодні Яна закликає усіх небайдужих благодійників підтримати українських захисників та дітей, які потребують протезування, та придбати NFT-колекцію, аби допомогти їм встати на ноги у буквальному сенсі.

Колекція CCIFU 4 UA складається з чотирьох серій, кожна з яких представлена ексклюзивними NFT-картинами. Ціна токенів варіюється від 100 до 300 євро.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 02.05.2024 12:25