Фото: Генштаб

Генштаб повідомив про успіх ЗСУ на одному із напрямків: де просунулись військові (карта)

Військові Збройних сил України продовжують успішно просуватися на Мелітопольському напрямку. Закріплюються на досягнутих рубежах.

Про це повідомляє речник Генерального штабу Збройних сил України Андрій Ковальов в ефірі телемарафону.

Сили оборони України продовжують ведення наступальної операції на Бахмутському та Мелітопольському напрямках.

"На напрямку Новоданилівка — Новопрокопівка мали успіх. Завдають вогневого ураження артилерією по виявлених цілях противника. Здійснюють заходи контрбатарейної боротьби", — розповів він.

Успіхи ЗСУ на Мелітопольському напрямку

Фото: DeepState

За словами Ковальова, на Бахмутському напрямку Сили оборони продовжують вести наступальні дії південніше міста Бахмут. Закріплюються на досягнутих рубежах. Ворог зазнає значних втрат в особовому складі, озброєнні та техніці та здійснює переміщення підрозділів та військ, застосовує резерви.

"Противник вів безуспішні наступальні дії в районах Мар'їнки, Новомихайлівки Донецької області та Вербового Запорізької області", — розповів речник.

Сили оборони України, запевняють у Генштабі, також продовжують стримувати наступ російських військ на Лиманському та Бахмутському напрямках.

"Противник вів безуспішні наступальні дії в районі Новоєгорівки Луганської області. Тривають важкі бої. За добу відбулося 25 бойових зіткнень", — констатував він.

Нагадаємо, за даними аналітиків ISW, продовж 31 серпня військові Збройних сил України продовжили контрнаступальні операції поблизу Бахмута Донецької області та на заході Запорізької області. На обидвох напрямках зафіксовані успіхи.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими
Війна, 01.09.2023 11:48