Киянин напав на перехожого та намагався його задушити

15 СЕРПНЯ 2018 10:38

У столиці суд визначив покарання киянину, який підійшов до чоловіка та почав його душити, потім забрав мобільний телефон із сумки та втік. За скоєне фігурант отримав п’ять років в’язниці з іспитовим терміном три роки.

На сайті Нацполіції зазначається, що подія трапилася у червні цього року у Подільському районі Києва. Тоді до поліції зателефонував перехожий та повідомив про пограбування.

Працівникам поліції, які прибули на виклик, потерпілий розповів, що він сидів на лавці і слухав музику у навушниках. У цей час до нього підійшов незнайомець, який схопив руками за шию та почав душити. Потім зловмисник забрав ґаджет і втік.

Потерпілий надав детальний опис правопорушника, за яким працівники поліції розпочали пошуки. Неподалік від місця вчинення злочину вони помітили схожого чоловіка, якого згодом затримали. Зловмисником виявився 43-річний киянин.

Вироком Подільського районного суду міста Києва зловмисника за вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України, засуджено до п’яти років позбавлення волі з іспитовим строком три роки.

Події, 15.08.2018 10:38