Фото: росЗМІ

Купував цноту у дівчат: у Росії опублікували брудне секс-розслідування про Пригожина

Ватажок ПВК "Вагнера" Євген Пригожин утримував гарем жінок у спеціальному готелі на Василівському острові у Петербурзі. Одна з ескортниць розповіла подробиці "зустрічі".

Про це повідомляє видання The Insider.

Журналісти у матеріалі публікують багато "брудних" подробиць нібито з життя ватажка бойовиків. Мовляв, він віддавав перевагу дівчатам трохи старшим за 18 років та любив позбавляти їх цноти. Існувало навіть поняття "продати цноту". 

22-річна дівчина Олександра розповіла виданню, як у 18 років отримала від Пригожина за цю "послугу" 40 тисяч рублів. Незайманість їй запропонувала продати її подруга, якій дуже були потрібні гроші. Дівчина переконує, що не знала, що свою цноту продає Пригожину навіть під час зустрічі з його "сутенершею", яка відбулася в кафе на Невському проспекті. Цноту потрібно було підтвердити у клініці "Согазу", назвавши на ресепшині пароль "жіночий спорт".

"Через кілька днів після перевірки мене відправили в готель — Solo Sokos Hotel Vasilievsky на Василівському острові. Мені здається, там завжди були якісь кімнати заброньовані для нього і дівчат і завжди були якісь люди, які їх курирували. Там були дівчата не незаймані, яким він платив за секс по п'ять тисяч рублів. Вони-то мені й розповіли, що це Пригожин", — пригадує Саша.

Далі дівчина розповіла подробиці зустрічі.

"Він почав стукати не в ті двері, подумав, що я йому не відчиняю, і розсердився. А потім зрозумів, що це він помилився. Усе було дуже швидко, у нього дуже маленький член, у якому ще якісь кульки під шкірою. Коли він ішов, сказав мені: "будь добрішою". Тому що в мене був такий офігівший вираз обличчя. Навіть для мого божевільного характеру продавати цноту Пригожину — це перебір", — каже росіянка.

Саша каже, що Пригожин шукав незайманих і називав їх "шампуньки" — за аналогією з шампунями в готелі: відкриваєш і викидаєш.

"Гроші він просто залишив стопкою на стільці, 100 тисяч: 40 я мала взяти собі, 60 тисяч віддати сутенерці", — розповіла вона.

Нагадаємо, на початку липня прокремлівське видання "Известия" опублікувало фото нібито з особняка й офісу Євгена Пригожина. Саме там буцімто проводили обшуки й виявили багато зброї, коробки грошей, перуки, кувалду "для переговорів" та особисту кімнату для молитов із безліччю ікон.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Світ, 27.07.2023 09:32