"Моє прекрасне весілля": вийшов український трейлер продовження хітового фільму від творців саги "Після"

20 ГРУДНЯ 2023 14:06

Кінокомпанія ADASTRA CINEMA рада представити українському глядачеві трейлер продовження однієї з найуспішніших романтичних комедій останніх часів — "Моє прекрасне весілля". Вихід стрічки запланований на 1 лютого 2024 року.

Перша стрічка франшизи, заснованої на бестселері "Моє прекрасне нещастя" американської письменниці Джеймі Макгвайр, вийшла на екрани весною 2023 року. Тоді ж було заявлено, що на нас чекає продовження історії, яке офіційно заплановане до виходу у 2024 році.

Дивіться офіційний трейлер: https://www.youtube.com/watch?v=XaRoarwTHIM

Головні ролі у стрічці у серії нових романтичних стрічок грає американська суперзірка Ділан Спроус (шоу "Чаклуни з Веверлі Плейс", "Ханна Монтана", "Після сварки" та "Дружина астронавта") та Вірджинія Гарднер ("Хелловін", "Падіння", "Побачення на Венері").

Режисером знову виступив Роджер Камбл ("Після сварки", "Жорстокі наміри"), який знімав за сценарієм авторки оригінальної книжкової серії.

Нагадаємо, що сюжет першої стрічки стосувався "поганого хлопця" Тревіса та зразкової першокурсниці коледжу Еббі. Ночі він проводить у підпільних боксерських поєдинках, а дні — у ролі головного красунчика кампусу коледжу. Але Еббі не хоче мати нічого спільного з Тревісом. Заінтригований опором Еббі, Тревіс пропонує їй просте парі: якщо він програє свій наступний бій, він повинен утримуватися від сексу протягом місяця. Якщо він виграє, Еббі має прожити в його квартирі стільки ж часу. У будь-якому випадку, Тревіс уявлення не має, що темне минуле Еббі ось-ось випливе, і, можливо, він нарешті зустрів свою пару.

Продовження історії — "Моє прекрасне весілля" розпочинається рівно на тому місці, де закінчилася перша частина. У стрічці покажуть нам, як Еббі та Тревіс, які прокинулись після божевільної ночі в Лас-Вегасі виявляють, що одружені. Вони вирушають до Мексики на "медовий місяць" із друзями та родиною. Але звісно, все піде зовсім не за планом неочікуваних "молодят". На пару чекають нові сюрпризи, смішні історії та можливий хепі-енд...

До своїх ролей повернуться зірки першої частини: Остін Норт (шоу "Я цього не робив", "Зовнішні береги"), Лібе Барер (шоу "Підлий Піт"), Роб Естес (шоу "Мелроуз-Плейс") та інші.

Реліз стрічки запланований на 1 лютого.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Lifestyle, 20.12.2023 14:06