Фото: Генштаб ЗСУ

На брухт перетворено 16 одиниць техніки: ЗСУ потужно відпрацювали по ворогу на одному з напрямків

На Таврійському напрямку Збройні сили України знищили 16 одиниць російської техніки. Також у повітря злетіли сім складів з боєприпасами окупантів.

Про це повідомив командувач оперативно-стратегічного угруповання військ "Таврія" Олександр Тарнавський.

"Сили оборони працюють на Таврійському напрямку. Артилерійські підрозділи Сил оборони протягом доби виконали 1359 вогневих завдань", — повідомив він.

Українські військові знищили 16 одиниць військової техніки противника. Зокрема на брухт перетворено: танк, чотири ББМ, гаубицю 2А19 "Мста-С", пʼять одиниць артилерійських систем й мінометів, автомобільну техніку. Також Силами оборони було знищено сім складів боєприпасів ворога.

Нагадаємо, за даними Генштабу ЗСУ, Авіація Сил оборони за добу завдала сім ударів по районах перебування особового складу, озброєння та військової техніки противника та три — по зенітно-ракетних комплексах ворога. Підрозділи ракетних військ і артилерії протягом доби уразили два зенітно-ракетних комплекси противника, важку вогнеметну систему залпового вогню ТОС-1А "Солнцепьок", артилерійський засіб на вогневій позиції та чотири райони зосередження особового складу ворога.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 31.07.2023 22:35