Фото: "УНІАН"

На Харківщині від удару струмом загинув водій підприємства

У місті Дергачі Харківської області трапився нещасний випадок. Від удару струмом загинув водій місцевого автотранспортного підприємства. 

Про це повідомили у Міністерстві енергетики. 

"Водій місцевого автотранспортного підприємства, перебуваючи за кермом вантажного автомобіля, кузовом транспорту доторкнувся до лінії електропередачі і був уражений струмом", — йдеться у повідомленні.

У відомстві кажуть, що медики не змогли врятувати чоловіка і констатували смерть. Зараз триває розслідування обставин нещасного випадку.

Додамо, у липні на Донеччині на одній із теплових електростанцій обвалився дах. Внаслідок інциденту загинула одна людина. У Міненерго згодом пояснили, що ця ТЕС неодноразово зазнавала обстрілів.

Нагадаємо, 13 серпня у Львові обвалився балкон, на якому перебував чоловік. Він отримав несумісні із життям травми, перебував у найважчій комі й помер у лікарні через кілька годин після нещасного випадку. Причина обвалу балкона наразі невідома.

А у місті Стебник Львівської області стався вибух газу, внаслідок чого було зруйновано приватний будинок та госпіталізовано чоловіка.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Суспільство, 14.08.2023 13:57