Фото: поліція Львівщини

На Львівщині до смертельної аварії може бути причетний суддя, — ЗМІ

На Львівщині біля Дрогобича сталася смертельна аварія, внаслідок якої загинула 24-річна жінка. До аварії може бути причетний суддя Стрийського міськрайонного суду.

Про це пише видання LVIV.MEDIA.

За інформацією поліції, аварія сталася 23 жовтня внаслідок лобового зіткнення автомобілів Ford Fusion і Volkswagen Tiguan. Поліція підтвердила факт ДТП, але повідомила, що розслідуванням займається ДБР. За попередньою інформацією, суддя, який керував Volkswagen Tiguan, отримав травми та був доставлений до лікарні.

"Один із водіїв виявився суддею Стрийського міськрайонного суду. Після аварії всі постраждалі були доставлені до лікарні", — йдеться в повідомленні

У місцевих ЗМІ повідомили, що в ДТП загинула 24-річна водійка Ford Fusion, відома тату-майстриня. В іншому автомобілі перебувала 23-річна мешканка Стебника — її госпіталізували до лікарні.

Нагадаємо, 15 жовтня поблизу Дрогобича Львівської області сталася дорожньо-транспортна пригода. Внаслідок аварії троє людей загинули.

За даними рятувальників, аварія сталася на трасі "Трускавець-Львів". Там зіштовхнулися два авто Toyota Land Cruiser та Volkswagen Caddy. Рятувальники за допомогою спецобладння вивільнили двох травмованих пасажирів із Volkswagen Caddy та транспортували їх до карети швидкої допомоги.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 24.10.2023 20:47