На Одещині затримали чоловіка, який кілька годин ґвалтував 8-річного хлопчика

30 ВЕРЕСНЯ 2018 16:37

В Одеській області чоловік з психічними розладами кілька годин ґвалтував 8-річного хлопчика, поки його мати гуляла з подругою і вживала алкоголь.

Чоловік почав приставати до дитини на одній з вулиць містечка, а потім відвів за гаражі, де намагався вступити з ним в статевий зв'язок неприродним способом.

«Після невдалої спроби зловмисник завів дитину в багатоповерховий будинок, в якому проживав, піднявся з ним на технічний поверх в ліфтову, де протягом декількох годин бив та ґвалтував протиприродним способом. Після чого спустився в свою квартиру і ліг відпочивати», - повідомили в прес -службі поліції.

За даними правоохоронців, хлопчика привела випадкова перехожа, яка помітила дитину, яка вранці сама йшла по вулиці, і вирішила супроводити до будинку, а по дорозі хлопець розповів їй, що сталося.

У поліції відразу встановили особу матері хлопчика, яка запевнила, що помітила відсутність дитини, але не хотіла «турбувати правоохоронців вночі», і почали пошуки зловмисника, який вранці втік до іншого населеного пункту.

«За лічені години його місцезнаходження було встановлено, а його самого доставили у відділення поліції. Зараз з 35-річним чоловіком проводяться слідчі дії. Зловмисник дає свідчення. Встановлено, що чоловік раніше судимий, має психічні розлади і знаходиться на обліку у лікарів», - додали поліцейські.

Як з'ясувалося, мати дитини вже була притягнута до адміністративної відповідальності за те, що систематично не виконувала свої обов'язки по вихованню сина. Сім'я хлопчика перебувала на обліку у відповідних службах.

Зараз співробітники поліції направили подання до служби у справах дітей щодо вирішення питання позбавлення жінки батьківських прав. Відкрито кримінальне провадження за ст.153 (Насильницьке задоволення статевої пристрасті неприродним способом) Кримінального кодексу України. Тривають невідкладні слідчі дії.

Події, 30.09.2018 16:37