На Сумщині затримали злочинну групу осіб, які переправляли через кордон автівки

05 СЕРПНЯ 2017 09:28

Правоохоронці провели успішну спецоперацію та затримали злочинну групу осіб, які переправляли через кордон автівки, інформує TrueUA.

«4 серпня в рамках кримінального провадження за ч.3 ст.369 КК України «Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі», Управлінням внутрішньої та власної безпеки Держприкордонслужби та оперативно-розшуковими підрозділами спільно із співробітниками прокуратури Сумської області та кримінальної розвідки ГУ Нацполіції у Сумській області проведено активні заходи з викриття та локалізації злочинної схеми», –  йдеться у повідомлені.

Зазначається, що злочинці діяли протягом тривалого часу та займалися викраденням і переправленням через державний кордон України транспортних засобів, в тому числі коштовних.

У результаті заходів, під час пропозиції офіцеру Держприкордонслужби частини грошової винагороди у розмірі 200 доларів США, аби отримати сприяння у незаконному переміщенні до РФ поза встановленими пунктами пропуску транспортного засобу, правоохоронці затримали злочинну групу осіб та попередили чергову спробу незаконного переправлення автомобіля.

 

 

Відео, 05.08.2017 09:28