Фото: ілюстративне Джерело: соцмережі

На Запоріжжі у повітря злетів склад боєприпасів ворога, — Федоров

У суботу, 26 серпня, на тимчасово окупованій території Запорізької області прогриміли вибухи. Здетонував склад боєприпасів ворога.

Про це повідомив міський голова Мелітополя Іван Федоров в ефірі телемарафону.

"Останні дні були пекельними для ворога на Мелітопольському напрямку. Особливо після того, як наші героїчні воїни підняли прапор України над Роботиним", — йдеться в дописі.

За словами мера Мелітополя, наразі в Токмаку продовжується ліквідація ворога. Лише за кілька останніх днів в місті щонайменше п'ять разів лунали вибухи. Також ще декілька пролунали в передмісті Мелітополя.

"Закінчилось це тим, що вчора ввечері була детонація складу боєприпасів, які ворог облаштував між Токмаком та Молочанськом", — сказав він.

Нагадаємо, за даними Генштабу, Сили оборони продовжують ведення наступальної операції на Мелітопольському напрямку, закріплюються на досягнутих рубежах, здійснюють заходи контрбатарейної боротьби.

За минулу добу авіація українських військових завдала два удари по пунктах управління, 10 ударів по районах зосередження особового складу та два — по зенітно-ракетних комплексах противника. Підрозділи ракетних військ і артилерії протягом минулої доби уразили два зенітно-ракетних комплекси, один район зосередження особового складу та чотири артилерійських засоби на вогневих позиціях противника.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 27.08.2023 12:33