Скріншот із відео

Над містом здійнявся стовп чорного диму: у Москві горів ремонтно-механічний завод (фото, відео)

У столиці Росії 19 червня знову спалахнула пожежа. Займання сталося на території Центрального ремонтно-механічного заводу "Газпрому" в московському районі Кузьмінки.

Про це повідомили в прес-службі регіонального управління МНС Росії.

За даними відомства, вогонь спалахнув на даху цеху, що перебуває на реконструкції. Відомостей про постраждалих не надходило. 

"В оперативну чергову зміну Центру управління в кризових ситуаціях Головного управління МНС Росії по Москві надійшло повідомлення про пожежу за адресою: Рязанський проспект, будинок 8. Будівля адміністративна та реконструйована. На місці працюють пожежно-рятувальні підрозділи", — повідомили у МНС.

Відомо, що пожежу локалізували на площі 100 кв. метрів. Вогонь вже загасили повністю.

Нагадаємо, декілька днів тому в центрі російського Бєлгорода сталася пожежа в елітному житловому комплексі "Слов'янський" на Свято-Троїцькому бульварі. Загоряння виникло на даху будинку й розповсюдилося на інші приміщення.

Раніше ми писали, що в російському місті Уфа сталась масштабна пожежа. Полум'я розповсюдилося на залізничній станції — повідомлялося, що там горіли цистерни та склад з паливно-мастильними матеріалами.

А 7 червня в місті Шебекіно Бєлгородської області Росії вогонь зайнявся після масованого обстрілу ракетами "Град".
Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими
Світ, 19.06.2023 12:19