Фото ілюстративне. Джерело: соцмережі

Нічний удар по Кривому Рогу: влада повідомила про наслідки

Вночі 19 вересня військові Російської Федерації вдарили по Кривому РогуЧерез влучання зайнялася багатоповерхова будівля.

Про це у Telegram повідомив голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак. За його словами, пожежу вже загасили.

"Вибуховою хвилею пошкоджені фасади трьох багатоповерхових будинків", — йдеться у повідомленні.

За інформацією голови Ради оборони Кривого Рогу Олександра Вілкула, у багатоповерхових будівлях вибито багато вікон та дверей, а також у школі та дитячому садочку. Він наголосив, що обійшлося без втрат.

"На базі школи (у цьому мікрорайоні одна школа і мешканці добре знають де вона знаходиться) створено штаб ліквідації наслідків. З 9 ранку там буде видача будматеріалів — плівка, ОСБ, рейка та інше, прийом заяв на пошкоджене майно та матеріальну допомогу з міського бюджету", — йдеться у заяві.

Нагадаємо, вночі 19 вересня ворог вдарив по Львову "шахедами". У місті пролунав десяток вибухів. Місцева влада повідомила про пожежу на промисловому складі внаслідок ударів. Водночас інформація щодо кількості постраждалих дещо різниться. За інформацією голови Львівської ОВА Максима Козицького, з-під завалів у Львові дістали двох людей — жінку та чоловіка. Водночас міський голова Львова Андрій Садовий повідомляв лише про постраждалого чоловіка.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 19.09.2023 08:28