Фото: росЗМІ

Окупанти викрали жінок в Мелітополі: мер Федоров заявив про посилення російського терору на окупованих територіях

 

Військові окупаційної армії Російської Федерації влаштували справжній терор для мирних мешканців в тимчасово окупованому Мелітополі. За останні декілька тижнів рашисти викрали декілька жінок та затримали всю сім'ю, яких запідозрили в допомозі Збройним силам України.

Про це у Telegram повідомив міський голова Мелітополя Іван Федоров. 

Зазначається, що було затримано цілу сім'ю лише тому, що вони на авто проїхали повз бази окупантів. Це сталося після успішного знищення бази росіян на території Моторного заводу.

"Останніми тижнями окупанти викрали кілька  жінок — працівниць одного з ресторанів міста. Рашисти погрожують, що "судитимуть" всіх мешканців вже за законами РФ. Але зрозуміло, що ні про яке правосуддя на ТОТ чи в ерефії не йдеться", — написав Федоров.

Нагадаємо, що в Маріуполі українські партизани завдали чергового болючого удару окупантам. Сили спротиву підпалили російський військовий склад. За словами радник міського голови Маріуполя Петра Андрющенка, тепер окупантам буде складніше будувати укріплення.

13 жовтня в Мелітополі о 07:40 партизани підірвали потяг, який щодня возив із Криму до Мелітополя та Дніпрорудного боєприпаси та паливо. У зворотному напрямку він забирав пошкоджену техніку та награбоване у вигляді залізної руди, зерна та іншого майна. Тепер окупанти мають пошкодження логістичного шляху.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 14.10.2023 17:28