Онлайн-прем'єра з усім світом: фільм "Дюна: Частина друга" вийшов на MEGOGO

16 КВІТНЯ 2024 15:20

16 квітня на MEGOGO одночасно зі світом відбулася діджитал прем’єра продовження науково-фантастичної історії Дені Вільньова — "Дюна: Частина друга" від Warner Bros. і Legendary Pictures. Фільм доступний на MEGOGO з офіційною українською аудіодоріжкою та в оригіналі. 

Перша частина саги отримала 6 перемог премії "Оскар-2022". А її продовження зібрало ще більше зіркових каст та легендарну творчу команду. Тож "Дюна: Частина друга" ставить для світу високу кінематографічну планку.

Продовження бестселера розповість про міфічну подорож Пола Атріда від юного хлопця до лідера. Після об’єднання з Чані та фріменами він стає на стежку війни, яка має привести його до помсти. Зіткнувшись із вибором між любов'ю всього життя і долею всесвіту, Пол намагається запобігти жахливому майбутньому, яке може передбачити тільки він.

Картина знята за культовою серією романів Френка Герберта. Перша частина книги ексклюзивно доступна в аудіоформаті в мобільному застосунку MEGOGO. А обидві частини "Дюна" у кіноформаті чекають за посиланням: https://megogo.net/ua/view/22027436-dyuna-chastina-druga.html.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Lifestyle, 16.04.2024 15:20