Наслідки обстрілу вокзалу в Херсоні. Скріншот із відео

Рашистський удар по залізничному вокзалу Херсона: з'явилося відео перших хвилин після обстрілу

Рашисти обстріляли залізничний вокзал в Херсоні, де більше сотні людей чекало на евакуаційний потяг. Унаслідок атаки постраждали люди, один поліцейський загинув.

У мережі з’явилося відео наслідків обстрілу в перші хвилини після рашистської атаки.

В "Укрзалізниці" повідомили, що внаслідок атаки пошкоджено вокзал і рухомий склад. Є інформація про декількох поранених працівників. Пасажири відправили в укриття. Людей хочуть пересадити в автобуси на привокзальній площі до Миколаєва, коли ситуація стабілізується. Також уже зараз готують резервні вагони, які відвезуть понад 100 пасажирів у безпечне місце.

"Поліцейські, які несли службу на вокзалі, терміново розпочали евакуацію людей. Завдяки чітким діям поліції, всіх вдалося вивести в безпечні місця. Двом цивільним, які отримали осколкові поранення, надають медичну допомогу", — розповів міністр внутрішніх справ Ігор Клименко.

Він також додав, що, на жаль, внаслідок обстрілу загинув лейтенант поліції з Кіровоградщини. Він у складі зведеного загону ніс службу в Херсоні. Смертельне поранення отримав під час евакуації людей. Ще двоє поліцейських — в лікарні з осколковими пораненнями.

Нагадаємо, що сьогодні раніше окупанти знову обстріляли Херсонську область. Щонайменше одна людина загинула, є поранені в різних районах.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 26.12.2023 21:43