Фото ілюстративне. Джерело: "ТСН"

Рашисти обстріляли різні регіони Херсонщини: є жертви

У вівторок, 26 грудня, окупанти знову обстріляли Херсонську область. Щонайменше одна людина загинула, є пораненні в різних районах.

Про це повідомив начальник Херсонської обласної військової адміністрації Олександр Прокудін.

"Російська армія продовжує атакувати Херсонщину. На жаль, через чергові удари ворога маємо постраждалих", — зазначив він.

Очільник обласної адміністрації додав, що в Херсоні легкі поранення отримав 56-річний чоловік. Після надання допомоги він лікуватиметься амбулаторно.

"Під вогнем знову опинилося Микільське. Від отриманих поранень загинув 70-річний чоловік. Ще одна місцева мешканка, 50 років, зараз перебуває в лікарні. Медики оцінюють її стан як середньої важкості", — додав Прокудін.

Окрім того, внаслідок обстрілу Широкої Балки постраждав 50-річний чоловік. Його доставили до медичної закладу для надання допомоги.

"За попередньою інформацією, також є постраждалі у Степанівці та Чорнобаївці. Інформація уточнюється", — підсумував Олександр Прокудін.

Раніше командир херсонського обласного загону швидкого реагування товариства Червоного Хреста України Микола Тараненко розповідав, що протягом декількох днів рашисти знищили три бази з гуманітарною допомогою у місті.

Нагадаємо, що за добу 25 грудня війська країни-агресорки 71 раз обстріляли територію Херсонської області. Лише по Херсону ворог випустив 16 снарядів.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 26.12.2023 19:12