Розвідка дізналася, коли Росія планує забратися з України

03 ТРАВНЯ 2022 15:45

За інформацією української розвідки, імовірно, Росія планує закінчити війну в Україні, яку ж вона і розпочала, до вересня 2022 року.  

Про це йдеться в повідомленні Головного управління розвідки Міноборони України, пише TrueUA.

"Серед військових армії окупанта розповсюджується інформація, що термін так званої "спеціальної воєнної операції" визначено до вересня 2022 року", – йдеться в повідомленні.

Крім того, у розвідці нагадали, що РФ розглядає можливість захоплення окупованих територій півдня України до складу тимчасово незаконно окупованого Криму та подальшої інтеграції їх в російський економічний простір.

"Про розробку відповідного плану з терміном щонайменше до 2030 року було оголошено 1 травня радником так званого "глави" Криму з інформаційної політики Олегом Крючковим", – йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, раніше західні ЗМІ повідомили, що президент Росії Володимир Путін може офіційно оголосити війну Україні вже 9 травня.

Також повідомлялося, що російські окупанти мають намір провести так званий "референдум" про створення "Херсонської народної республіки" в період з 1 по 10 травня. У Новій Каховці вже почали друкувати бюлетені.

 

Події, 03.05.2022 15:45