СБУ викрила посадовця ДСНС на розкраданні державного пального

11 КВІТНЯ 2019 12:59

Співробітники Служби безпеки України викрили керівника одного зі структурних підрозділів управління Державної служби з надзвичайних ситуацій у Чернігівській області на систематичному розкраданні державних паливно-мастильних матеріалів.

На сайті СБУ зазначається, що начальник відділу матеріального забезпечення аварійно-рятувального загону спеціального призначення протиправно збував приватним особам талони на пальне, призначене для екстрених виїздів бригад рятувальників.

За попередніми підрахунками підполковник служби цивільного захисту встиг реалізувати понад три тисячі літрів дизпалива та бензину різних марок. Сума завданих державі збитків через незаконні розтрати становить понад сто тисяч гривень.

Під час проведення оперативно-розшукових заходів правоохоронці задокументували черговий факт реалізації зловмисником талонів на бензин мешканцю обласного центру.

У межах відкритого кримінального провадження за ч. 3 ст. 191 Кримінального кодексу України вирішується питання щодо оголошення службовцю про підозру в скоєнні злочину і обрання міри запобіжного заходу.

Тривають слідчі дії для встановлення всіх обставин справи і притягнення до відповідальності інших посадових осіб, причетних до протиправної діяльності.

Події, 11.04.2019 12:59