СБУ затримала замовників вбивства успішного бізнесмена

10 ГРУДНЯ 2018 17:35

Співробітники Служби безпеки України попередили на Харківщині замовне вбивство успішного фермера та затримали організатора злочину.

На сайті СБУ зазначається, що мешканець Харківщини підшукує у кримінальному середовищі виконавців для викрадення одного з місцевих виробників сільськогосподарської продукції. Співробітники СБ України з’ясували, що замовником є давній знайомий  «жертви», який мав з ним комерційні стосунки. Зловмисник планував силою змусити фермера переписати на нього свій бізнес.

Правоохоронці встановили, що навіть після підписання документів, організатор не планував залишати підприємця у живих. Остаточний розрахунок з «кілером» мав відбутися після заволодіння статками фермера.

У результаті спецоперації співробітники СБ України зімітували викрадення бізнесмена, завдяки чому вдалося не тільки попередити вбивство, а й викрити зловмисника. Організатор злочину був затриманий правоохоронцями за місцем утримання викраденого підприємця безпосередньо під час вимагання грошей з погрозами  катування та знищення родини фермера.

Події, 10.12.2018 17:35