Смертельний наїзд в Таджикистані: Людей добивали ножами

30 ЛИПНЯ 2018 15:06

У Таджикистані затримано трьох підозрюваних у причетності до загибелі іноземних туристів, повідомляє прес-служба Міністерства внутрішніх справ країни. 

Напередодні, на території поблизу містечка Себістон Дангарінского району загинули четверо іноземних туристів - двоє громадян США, громадянин Нідерландів і громадянин Швейцарії. Ще троє туристів отримали поранення.

За заявою міністра внутрішніх справ Таджикистану Рамазон Рахимзода ймовірна версія інциденту - теракт, але також розглядаються версії ДТП, розбійного нападу, пограбування і вбивства.

За даними МВС країни, на групу іноземних туристів скоїла наїзд автомашина марки «Dawoo Leganza» під керуванням 21-річного жителя міста Нурек Джафаріддіна Юсуфова.

Після наїзду люди, які знаходилися в автомобілі, напали на іноземців з ножами та вогнепальною зброєю.

Після події автомашина зникла з місця події, але незабаром була виявлена ​​на території кишлаку Торбулок Дангарі, де один підозрюваний був затриманий, двоє, що зробили опір силовикам, знищені.

Раніше повідомлялося, що за дорученням президента Таджикистану Емомалі Рахмона на пошуки і затримання злочинців були кинуті всі наявні сили.

Світ, 30.07.2018 15:06