Фото: Магнолія-ТВ

Трагедія у Броварах: коли можуть бути перші результати розслідування

Перші результати розслідування авіакатастрофи в Броварах можуть бути відомі найближчим часом. Ймовірно, подробиці можуть озвучити наступного тижня.

Про це в ефірі телемарафону повідомив член комітету ВРУ з питань національної безпеки, оборони та розвідки Федір Веніславський.

За його словами, наразі розглядається декілька головних факторів, згідно з версією СБУ. Відтак, про конкретні причини авіакатастрофи ще зарано говорити.

"Ще йде розслідування… Я думаю, що найближчим часом ми отримаємо більш-менш зрозумілу картину того, що відбулось", — сказав Веніславський.

Політик додав, що про перші результати відповідної комісії, ймовірно, можна буде почути наприкінці наступного тижня.

Нагадаємо, у суботу, 21 січня, відбувся похорон загиблих внаслідок авіакатастрофи в Броварах. 18 січня в місті поруч із дитячим садком та житловим будинком впав гвинтокрил. У будівлях перебували люди.

Серед загиблих — керівництво Міністерства внутрішніх справ: очільник МВС Денис Монастирський, перший заступник міністра Євгеній Єнін та державний секретар Юрій Лубкович. Також загинула одна дитина, десятки осіб — поранені.

Служба безпеки України розпочала досудове розслідування за фактом падіння гелікоптера в Броварах. Слідчі розглядають декілька версій.

Суспільство, 21.01.2023 18:01