Фото: Нацполіція

У Чернігові вибухнула граната у багатоповерхівці

Ввечері 22 жовтня у Чернігові в одній із багатоповерхівок прогримів вибух. Попередньо, здетонувала граната.

Про це повідомило Головне управління Національної поліції у Чернігівській області.

Як зазначили правоохоронці, близько 21:00 до поліції надійшло повідомлення про те, що у житловому пʼятиповерховому будинку в одному з мікрорайонів Чернігова стався вибух. На місці інциденту поліцейські встановили, що в одній із квартир розірвалася граната. 

"Вибух гранати стався під час спільного вживання алкоголю двома місцевими мешканцями в помешканні одного з них", — йдеться у повідомленні.

Внаслідок вибуху один з чоловіків отримав незначні тілесні ушкодження. Йому було надано медичну допомогу на місці, від госпіталізації він відмовився. 

"Поліція розслідує обставини вибуху в Чернігові у рамках кримінального провадження за ч. 1 ст. 263 ККУ (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами)", — додали правоохоронці.

Нагадаємо, раніше у Рівненській області 69-річний чоловік загинув внаслідок вибуху гранати. Боєприпас здетонував в одній з кімнат будинку.

Також на початку серпня на Київщині у Білій Церкві чоловік під час сварки підірвав гранату у приватному будинку. Внаслідок вибуху загинула його дружина та був травмований син.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими 

Події, 23.10.2024 10:30